INŽENJERSKE INSTALACIJE

Inženjerske instalacije, u zavisnosti od vrste objekta, najčešće uključuju sisteme grejanja, po potrebi i vazdušnog, ventilacije, klimatizacije, vodosnabdevanja, kišne i industrijske kanalizacije i protivpožarne instalacije. Firma sarađuje sa pouzdanim, kvalitetnim i proverenim proizvođačima opreme, kao što su: „WEGER“, „YORK“, „A-CLIMAX“, „CARRIER“, „IDO“, „GEBERIT“, „GROHE“ i dr.

ELEKTRIČNE INSTALACIJE
U objektima koje firma gradi se obično ugrađuju složeni i raznovrsni električni sistemi. To su instalacije jake i slabe struje, koje uključuju osvetljenje, ozvučenje, protivpožarnu signalizaciju, protivprovalnu signalizaciju, kompjutersku i telefonsku mrežu i automatiku. Firma sarađuje sa pouzdanim, kvalitetnim i proverenim proizvođačima opreme, kao što su: „Schneider Electric“, „Svetovie Tehnologii“, „Marbel“, „Thorn“, „ABB“, „SCHNIDER“, „Targetti“ „Cebkab“, „Legrand“  i dr.
 

                                                                                                                                 
© WebGuru
тел: +381 (11) 36 120 36
e-mail: omnibgd@eunet.yu 
Za većinu izvedenih objekata, osim građevinskih i enterijerskih radova, projektovani su, nabavljeni, ugrađeni i testirani svi neophodni inženjerski i elektro sistemi. Zbog namene objekata kojima se firma bavi, to su najčešće složeni sistemi instalacija , kako po razmerama, tako i po raznovrsnosti. Projektovanje, nabavku, ugradnju i testiranje svih inženjerskih i elektro sistema instalacija uobičajeno vrše stručnjaci naše firme.