Irina Grushina
Firma »Omni strukture« već 15 godina  podržava helikopterski tim Rusije, koji zauzima vodeću poziciju na svetskoj sceni. Firma je bila jedan od sponzora tima na svetskim prvenstvima u Rusiji (1994) i Francuskoj (2005) gde su ruski helikopteraši odneli pobede. Zamenik generalnog direktora Irina Grushina je prvi vice-precednik Federacije sportskog helikopterstva Rusije i vice-predsednik Međunarodne helikopterske komisije FAI.
Anatoliji Kirilov
Anatolij Kirilov već 16 godina radi u firmi kao vozač i mehaničar. Do tada je radio kao službenik transportnog odseka CK KPSS. Ako vam je potrebno da brzinom vetra stignete u bilo koju tačku Moskve, sedite kod njega u kola-sigurno nećete zakasniti. Anatolij je počeo da se bavi auto-sportom sa 12 godina. Danas je on majstor sporta i više puta šampion Rusije i Moskve u reliju. Odmah ćete prepoznati njegovo borbeno vozilo na kome je smešten logotip firme » Omni strukture« koja je njegov sponzor i pomaže mu oko pripreme vozila.
Sredanović Nenad radi kao menadžer firme praktično od prvog dana njenog osnivanja. Uprkos njegovoj prezauzetosti nalazi vreme da se bavi fudbalom. Strast za ovim sportom on vuče još od detinjstva. Nenad igra za tim Severo-zapadnog reona Moskve koji je vodeći u skoro svim gradskim takmičenjima. Zajedno sa svojim kolegama u ulozi kapitena predstavlja firmu »Omni strukture« na mnogobrojnim turnirima. Osvajač je mnogih trofeja i nagrada.
Sredanović Nenad
 

                                                                                                                                 
© WebGuru
теl: +381 (11) 36 120 36
e-mail: omnibgd@eunet.yu