Vladimir Sjekloća, osnivač i Predsednik kompanije, rođen je 1948. g. u Cetinju, Crna Gora. Završio je Građevinski fakultet na  Beogradskom Univerzitetu. Kao profesionalac visokog nivoa, oduvek je težio rešavanju teških i složenih zadataka, zbog čega je za osnovnu sferu svog interesovanja izabrao metalne konstrukcije velikih raspona – mostove, estakade, paviljone i druge složene inženjerske konstrukcije. U toj oblasti je postigao svetski priznate rezultate.

Profesionalnu karijeru je započeo u konstruktorskom birou za projektovanje mostova „Goša“, gde je do 1990. g. prošao put od inženjera početnika do rukovodioca i vodećeg projektanta. Pri tome on svoj posao nije ograničio na projektni biro, već je neposredno učestvovao u realizaciji svojih projekata na terenu. Pod njegovim rukovodstvom je urađeno preko 30 drumskih i železničkih mostova, projektovani su i izvedeni takvi složni objekti kao „Muzej vazduhoplovstva“ u Beogradu i scena Teatra u Mariboru, Slovenija, eskavator za površinski kop uglja kapaciteta 12.000 tona na čas u Sibiru i „paviljon br.2“ na  CVK „Ekspocentar“ u Moskvi.

Firmu „Omni Structure“ osniva 1990. godine i odmah započinje smeli inženjerski poduhvat – projektovanje i izgradnju paviljona „Forum“ u Moskvi, čija je konstrukcija po mnogim parametrima za to vreme bila jedinstvena… -> detaljnije

Pod njegovim rukovodstvom „Omni Structure“ produžava uspešno  da radi sve do današnjih dana.

 

                                                                                                                                 
© WebGuru
тел: +381 (11) 36 120 36
e-mail: omnibgd@eunet.yu