TRŽNI CENTAR „ITAL-LUX“
NIŽNJI NOVGOROD

Isprojektovan i izgrađen 2001. g.

Tržni centar „ital-lux“u Nižnjem Novgorodu projektovan je i izgrađen tokom 2001. godine u savremenom stilu, ali se zahvaljujući pažljivom izboru veličine i proporcija u odnosu na susedne objekte lepo uklopio u arhitektonski pejzaž tog dela grada. Prilikom gradnje kao i pri izboru inženjerskih sistema su primenjeni najsavremeniji materijali i tehnologije.

Veliki, višenamenski P+2 tržni centar, projektovanje i izgradnja kojeg su započeti 2007. godine. Na ovom poslu firma „Omni Structure“ ima tri funkcije - predstavnika investitora, glavnog projektanta i izvođača. Gradnja objekta sa podzemnim parkingom i tri nadzemna sprata, ukupne površine 29.800 m2, izvodi se u samom centru grada. Oko centralnog atrijuma su trgovine, kafei, multipleks sa tri kino-sale, dečiji zabavni park, kao i letnji kafe na krovu zgrade.

VIŠENAMENSKI TRŽNI CENTAR
RJAZANJ

Projektovano i izgrađeno 1996-1997. g.

Projektovana u stilu starih peterburgskih zgrada, objekat P+5  izgrađen je između dve postojeće stambene zgrade, na drugoj liniji Vasiljevskog ostrva.U prizemlju su lokali, a na spratovima kancelarijski prostori i elitni stanovi. Projekat je urađen u moskovskoj filijali firme, a objekat je izvela peterburgska. Izgrađen je „pod ključ“, sa ugradnjom svih inženjerskih instalacija.

TRGOVINSKO-POSLOVNO-STAMBENA ZGRADA
SANKT-PETERBURG
 

                                                                                                                                 
© WebGuru
тел: +381 (11) 36 120 36
e-mail: omnibgd@eunet.yu
Zbog povećanog interesa, poslednjih nekoliko godina u firma se bavi projektovanjem i gradnjom tržnih centara, uz izradu odgovarajućih enterijera i ugradnju neophodnih inženjerskih sistema.. Osim ovde predstavljenih objekata, u drugoj polovini 2007. g. firma počinje izgradnju trgovinskog centra u gradu Krasnogorsku u Moskovskoj oblasti, površine 30.000 m2. U projektovanju i izgradnji velikih tržnih centara postoji puno sličnosti sa velikim paviljonima (veliki rasponi, lagane krovne konstrukcije, kompleksni inženjerski sistemi), pa firma u punoj meri koristi svoje višegodišnje iskustvo koje joj omogućuje da brzo i kvalitetno izvrši preuzete obaveze.