ENTERIJERI NA OBJEKTU „BAŠNJA 2000“

Izvedeni 2000-2003. g.

Gradnja 30-spratnog poslovnog objekta „BAŠNJA 2000“ u sklopu Moskovskog Međunarodnog Poslovnog Centra „Moskva Siti“, je započelo 1998. godine. Firma „Omni Structure“ se priključila radovima 2000.-te godine, kada su bile završene noseća konstrukcija i fasada objekta. Rađeni su enterijerski i inženjerski radovi u zonama holova, liftova, tehničkih prostorija kao i prostor stepeništa. Projektovani su i izvedeni enterijeri, kao i njima pripadajući delovi inženjerskih sistema za preko 10 individualnih investitora, među kojima i za administraciju OAO „Moskva Siti“.

Takođe su izvršeni hidroizolaterski radovi i unutrašnja obrada četvorospratne podzemne garaže koja se nalazi na samoj obali reke Moskve.

ENTERIJERI HOLOVA „PAVILJONA br.  8“

Projektovan i sagrađen 2005-2006. g.

Za ulaz  posetilaca u izložbene sale "paviljona „br.8“, kao i od ranije postojećeg „paviljona br. 2“, koristi se zajednički vestibil na oba etaža, izgrađen u okviru „paviljona br.8“… -> detaljnije

Prostori vestibila na donjem i gornjem spratu se razlikuju po osnovnim funkcijama i arhitektonskim rešenjima, što je uticalo i na izbor različitih enterijerskih rešenja. Na fotografijama su prikazani enterijeri holova na oba etaža, jedna od izložbenih sala i enterijer konferencijske sale „paviljona br.8“.

Izveden 1993. g.

Interesantan po izboru boja, oku ugodan za boravak, enterijer pivskog bara je projektovan i izveden u danas već „dalekoj“ 1993. godini.

ENTERIJER PIVSKOG BARA „KAIZER DOM“

Projektovano i sagrađeno 1996-1997. g.

Između zgrade administracije kompleksa i „paviljona br.5“ na CVK „Ekspocentar“ u Moskvi,

izgrađeno je „Stepenište Južnog ulaza“, pristup kompleksu koji se nalazi na platou izdignutom 4.2 m iznad nivoa ulice. Po zatvorenom stepeništu se može ući u kompleks sa strane reke Moskve, a sama konstrukcija je osnovni element enterijera.
ENTERIJER STEPENIŠTA „JUŽNOG ULAZA“
 

                                                                                                                                 
© WebGuru
тел: +381 (11) 36 120 36
e-mail: omnibgd@eunet.yu

U većini poslovnih objekata bili su projektovani i izvedeni odgovarajući enterijeri: administrativno – ofisni objekti, restorani, holovi, stanovi i dr. Osim toga firma je projektovala i izvela veći broj enterijera za različite investitore u objektu „Bašnja 2000“ na MMDC „Moskva Siti“.