WebGuru
тел: +381 (11) 36 120 36
e-mail: omnibgd@eunet.rs 

Firma Omni Structure osnovana u Beogradu, Srbija 1990 godine, na dananji dan objedinjuje grupu kompanija registrovanih u vie zemalja: Srbiji, Ruskoj Federaciji, na Kipru i u Italiji. Prvo predstavnitvo u Ruskoj Federaciji bilo je registrovano u Moskvi 1991. godine i do dananjeg dana firma dri čvrste pozicije na tom tritu. U sastavu grupe kompanija koje rade na tritu Rusije su i firme Omni Structure Sankt-Peterburg i Ninji Novgorod.

Osnovna delatnost firme je izgradnja pod ključ različitih građevinskih objekata, inenjering i konsalting, to podrazumeva razradu svih delova projekta i njihovu realizaciju na terenu, po povoljnoj ceni i u prihvatljivom roku. Tokom celokupnog postojanja i rada, firma je sagradila i rekonstruisala preko dve stotine objekata raznih namena.

U firmi su stalno zaposleni stručnjaci svih neophodnih profila arhitekte, građevinski inenjeri, mainski i elektro inenjeri, ekonomisti, kao i visokokvalifikovani radnici svih struka. To firmi omogućuje ređe korićenje usluga podizvođača, to bitno umanjuje probleme međusobne koordinacije i skraćuje rokove realizacije projekata.

Firma poseduje neophodne licence za obavljanje projektantskih i izvođačkih radova na teritoriji Ruske Federacije i Srbije. -> detaljnije

Za uspehe u radu, firma je vie puta nagrađivana:

Diploma III stepena Saveza Arhitekata Rusije na skupu Zodčestvo 95 u Moskvi, 1995 godine

Diploma Građevinski Olimp za najbolje građevinske kompanije u Moskvi, 1997 godine

XIII Međunarodna nagrada za građevinarstvo Nagrada Novog Veka u Parizu, 2001 godine

XV Međunarodna nagrada Evrope Za Kvalitet u Parizu, 2001 godine

Diploma Gradske Vlade Moskve za učeće u socijalno-ekonomskim programima za preobraaj gradova Moskve i Sankt-Peterburga u Moskvi, 2006 godine