RESTORAN "KALEMEGDANSKA TERASA"
Beograd

Izgrađen 2001. g.

Ekskluzivni restoran sa odgovarajućim enterijerom sagrađen u okruženju tvrđave „Kalemegdan“, istorijskog spomenika u centru starog dela Beograda. 

RESTORAN "Mc DONALDS"
NIŽNJI NOVGORAD

Projektovan i izgrađen u 1998 g.

Izgrađen je u centru Nižnjeg Novgoroda i predstavlja jedan je od lepših individualnih „McDonalds“ restorana u Rusiji. Zgrada je P+2, restoran zauzima prizemlje i prvi sprat, a na drugom spratu su kancelarijski prostori.

Rađeni u periodu 1997-2007. g.

Više od 10 godina produžava se saradnja sa kompanijom „McDonalds“ tokom koje je bilo projektovano i izgrađeno preko 15 individualnih restorana tipa „Mak Auto“ u Moskvi, Moskovskoj oblasti, Sankt-Peterburgu, Nižnjem Novgorodu, Jaroslavlju i Samari. Takođe je izgrađen i rekonstruisan veliki broj „McDonalds“ restorana u okviru postojećih zgrada i tržnih centara. Svi objekti su izgrađeni uz poštovanje strogih standarda kvaliteta, propisanih od strane kompanije „McDonalds“.

RESTORANI "Mc DONALDS"
u MOSKVI, SANKT-PETERBURGU, NIŽNJEM NOVGORODU,...

Projektovan i izgrađen 2001. g.

Kafe-restoran savremenog i prijatnog dizajna u centru Nižnjeg Novgoroda. Ima laganu krovnu konstrukciju i krovni pokrivač od savremenog materijala.

KAFE-RESTORAN „AKVARIUM“
NIŽNJI NOVGOROD
 

                                                                                                                                 
© WebGuru
тел: +381 (11) 36 120 36
e-mail: omnibgd@eunet.yu
Izveden je veliki broj ugostiteljskih objekata. Projektovano i rekonstruisano nekoliko ekskluzivnih restorana i kafea, a takođe veliki broj restorana „McDonalds“, među kojima preko 15 individualnih, tipa „Mak Auto“, u Moskvi, Moskovskoj oblasti, Sankt-Peterburgu, Nižnjem Novgorodu, Jaroslavlju i Samari, ukupne površine od preko 10.000 m2.